Byggemodning der skaber muligheder

Hos Gunnar Nielsen A/S udfører vi alle de opgaver, der finder sted i forbindelse med byggemodningsentrepriser. Byggemodning er nemlig et af vores klare kompetenceområder, og noget vi har udført for mange kunder i hele landet. 

Vi har stor erfaring inden for byggemodning og mange gennemførte projekter bag os. Kombineret med vores professionelle tilgang, erfarne specialister og topmoderne udstyr leverer vi løsninger, der skaber plads til nye muligheder. 

Eksempler på opgaver vi udfører:

… og meget mere. Har du spørgsmål til kloakarbejde, eller ønsker du et tilbud om fast service, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er et godt, professionelt valg

I forbindelse med store byggeprojekter er det vigtigt med professionelle samarbejdspartnere, der er til at regne med. Det sikrer nemlig, at det nødvendige forarbejde udføres grundigt og til tiden. Sådan en samarbejdspartner er Gunnar Nielsen A/S 

Når det kommer til byggemodning, f.eks. i forbindelse med etablering af boligområder, er der flere grunde til, at vi bliver valgt til opgaven: 

  • Mange udførte opgaver inden for byggemodning 
  • Dygtige medarbejdere og moderne udstyr 
  • Professionel rådgivning og service 
  • Stor og fleksibel maskinpark 


Et samarbejde med
entreprenørfirmaet Gunnar Nielsen A/S giver dig sikkerhed for, at det nødvendige forarbejde til jeres byggeprojekt leveres som aftalt og til tiden. Det er sådan, vi er blevet et populært valg hos små og store aktører i byggebranchen. 

Gunnar Nielsen A/S har hovedkontor i Nordjylland, men udfører opgaver med byggemodning i hele Jylland. Uanset hvilket projekt I står over for, sørger vi for godt forarbejde, så I kan starte byggeriet til tiden. Og med god kommunikation og kompetent service skaber vi et godt og tæt samarbejde igennem hele processen. 

Få et tilbud på dit projekt

Vil du gerne vide mere om Gunnar Nielsen A/S, og hvordan vi kan hjælpe med byggemodning i forbindelse med jeres byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte vores projektleder på området 

Vi fortæller gerne mere om vores erfaring og kompetencer på området eller tidligere opgaver i stil med jeres. Kontakt os for at høre mere eller for at få et tilbud på byggemodning.

Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.