Professionelt jordarbejde

Jordarbejde

Gunnar Nielsen A/S er specialister i jordarbejde og andre entreprenøropgaver. Vi har stor erfaring på området og hjælper både det offentlige og private virksomheder med små og store opgaver.

Med erfarne specialister samt en moderne maskinpark og ny teknologi får du både professionel rådgivning og professionelt udført jordarbejde, så denne del af jeres projekt udføres til tiden og med et godt resultat. Vi har mange års erfaring inden for jordarbejde og er derfor en kompetent og stabil samarbejdspartner, du kan regne med igennem hele projektet.

Eksempler på opgaver vi udfører:

 • Byggemodning
 • Terrænregulering
 • Fundamentsudgravning
 • Rydningsopgaver
 • Forureningsoprensning
 • Blødbundsudskiftning
 • Graveopgaver
… og meget mere. Har du spørgsmål til Jordarbejde, eller ønsker du et tilbud om fast service, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører professionelt jordarbejde til tiden

Kompetente samarbejdspartnere er en vigtig del af ethvert byggeprojekt. Sådan er det, hvad end der skal bygges nye boliger, eller infrastrukturen skal forbedres og udvides. Og inden for netop jordarbejde er vi et professionelt og sikkert valg af flere grunde:

 • Specialister med mange års erfaring
 • Jordarbejde ifm. private og offentlige projekter
 • Moderne maskinpark og ny teknologi
 • Professionel rådgivning og service
 

Vi har stor erfaring og ekspertise til at sikre de bedste løsninger inden for byggemodning, terrænregulering, udgravningsarbejde ifm. infrastrukturopgaver og lignende projekter. Og med hjælp fra ny teknologi, som 3D GPS-maskinstyring, optimerer vi hele arbejdsprocessen. 

Vi garanterer derfor effektivt og veludført jordarbejde, der skaber ideelle rammer for næste del af det enkelte projekt. Med Gunnar Nielsen A/S får du glæde af et godt og tæt samarbejde med en mangeårig specialist. Når du indgår et samarbejde med os, får du sikkerhed for, at opgaven løses effektive, korrekt og til tiden. Vi er nemlig en entreprenørvirksomhed, hvor høj faglighed og professionelle løsninger er i centrum.

Få et tilbud på dit projekt

Vil du vide mere om Gunnar Nielsen A/S og vores erfaring med betonarbejde, er du meget velkommen til at kontakte vores projektleder på området. Vi fortæller gerne om vores udførte opgaver inden for beton- og støbearbejde, som støbning af fundamenter. Og vi fortæller naturligvis også gerne, hvordan vores specialister kan hjælpe din virksomhed bedst muligt. 

Ønsker du et tilbud, kan vi også klare dette, uanset om opgaven er i Aalborg, Aarhus eller andre steder i Danmark. Vi har hovedkontor i Nordjylland, men leverer professionelt betonarbejde til projekter i hele Danmark.  

Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.