Professionel nedrivning
- Få effektivt og sikkert nedrivningsarbejde

Professionel nedrivning fra specialister

Har du brug for professionelt nedrivningsarbejde med omtanke for miljøet, er Gunnar Nielsen A/S et godt valg. Vi har mange års erfaring med nedrivning og nedbrydning og har hjulpet både private kunder og det offentlige med projekter rundt omkring i Danmark.  

Som certificeret miljørådgiver er vi i stand til at klare enhver nedbrydningsopgave. Vores erfarne specialister sørger for en sikker og effektiv nedrivningsproces ved både små og store projekter. Det gælder, uanset om det er totalnedrivning eller delvis nedrivning – og vi har naturligvis altid fokus på sikkerheden og miljøet i forbindelse med vores opgaver. Ønsker du et professionelt samarbejde og effektivt nedrivningsarbejde, er vi klar til at hjælpe.

Eksempler på opgaver vi udfører:

 • Totalnedrivning  
 • Nedrivning af huse, bygninger og anlæg 
 • Indvendig nedrivning  
 • Miljøsanering  
 • Udarbejdelse af screeningsrapporter
… og meget mere. Har du spørgsmål til kloakarbejde, eller ønsker du et tilbud om fast service, er du velkommen til at kontakte os.

Vi leverer godt og sikkert nedrivningsarbejde

Hvis effektivt nedrivningsarbejde med omtanke for både mennesker og miljø er vigtigt for dig, er Gunnar Nielsen A/S det rette valg. Vi er nemlig et entreprenørfirma med stort fokus på sikkerhed og grundighed, så vi udfører vores opgaver med de bedste resultater til følge.   

Vi er et populært valg, når det kommer til delvis og totalnedrivning af bl.a. huse, bygninger og anlæg. Det er der flere grunde til:  

 • Mange års erfaring med nedrivningsarbejde  
 • Nedrivningsopgaver til forskellige behov 
 • Dygtige og erfarne specialister  
 • Certificeret miljørådgiver 
 • Moderne og professionel maskinpark 
 • Effektivt arbejde med fokus på mennesker og miljø  


Gunnar Nielsen A/S har i mange år udført professionelt nedbrydnings- og nedrivningsarbejde til private kunder samt det offentlige. Vi har ekspertise til at klare mange forskelligartede projekter inden for nedbrydning og nedrivning
. Både de helt traditionelle, men også specialopgaver, hvor pcb, tungmetaller og andet byggeaffald er en del af ligningen. 

Vores hovedkontor ligger i Nordjylland, men vi har også afdelinger andre steder i landet. Derfor kan vi udføre professionelt entreprenørarbejde, som nedrivning af huse og bygninger, i hele landet.  

Få et tilbud på dit projekt

Uanset hvem vores kunder er, og hvilke projekter vi står over for, så ønsker vi at være en god samarbejdspartner, der leverer et professionelt resultat. Det sikrer vi bl.a. gennem et godt og tæt samarbejde samt stort fokus på de miljømæssige krav – og så har vi naturligvis en lang række certificeringer, der gør os kvalificerede til enhver nedrivningsopgave.  

Vil du vide mere om Gunnar Nielsen A/S, og hvilket nedrivningsarbejde vi kan udføre for dig? Så kontakt vores projektleder på området og hør mere eller få et uforpligtende tilbud.  

Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.