Vognmandskørsel
- Få levering til tiden af dygtige vognmænd

Professionel vognmandskørsel du kan regne med

Hos Gunnar Nielsen A/S tilbyder vi professionel vognmandskørsel til kunder i hele Danmark. Vi har mange års erfaring på området og udfører til daglig vognmandskørsel i forbindelse med små og store projekter. Når du vælger os til at stå for jeres vognmandskørsel, får du en solid og stabil samarbejdspartner, der overholder alle aftaler og leverer dine transportopgaver til tiden.  

Har du brug for et professionelt vognmandsfirma, der sikrer jer levering til tiden, er Gunnar Nielsen A/S et rigtig godt valg. Vores dygtige og erfarne vognmænd sørger for hurtig og sikker transport, så jeres projekter ikke forsinkes eller sættes på pause. Derfor har vi også et ry, som en samarbejdspartner man kan stole på. 

Eksempler på opgaver vi udfører:

 • Entreprenørkørsel  
 • Transport af jord, beton og grus 
 • Containerkørsel 
 • Maskintransport 
 • Kørsel med tiptrailere 
 • Krankørsel 
 • Specialtransport 
… og meget mere. Har du spørgsmål til kloakarbejde, eller ønsker du et tilbud om fast service, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har ekspertisen til mange opgaver

Et samarbejde med os skaber muligheder for dig og din virksomhed, da vi kan hjælpe med mange forskelligartede vognmandsopgaver. Vi har nemlig et mandskab og en maskinpark i høj klasse. Og det er blot nogle af grundene til, at vi er et populært valg ved transportopgaver: 

 • Mange års erfaring med vognmandskørsel 
 • Udfører mange forskelligartede transportopgaver 
 • Dygtige og effektive vognmænd 
 • Professionel og bred maskinpark 
 • Hurtig og sikker levering til tiden 


Gunnar Nielsen A/S
har hovedkontor i Nordjylland. Men vi har også afdelinger andre steder i landet. Derfor leverer vi professionelle løsninger til projekter i hele Danmark, bl.a. vognmandskørsel. 

Gunnar Nielsen A/S er et populært valg, når det kommer til vognmandskørsel ved bl.a. bygge- og anlægsprojekter. Det gælder f.eks. i forbindelse med container- og krankørsel, samt flytning og levering af bl.a. jord, sand, grus og beton. Men vi har også erfaring med mange andre specialopgaver.

Når vintervejret spidser til, er effektiv snerydning og glatførebekæmpelse vigtigt for at kunne holde samfundet kørende. Men det er ikke en opgave for hvem som helst.

Gunnar Nielsen A/S er et entreprenørfirma, der også er specialister i vinterbekæmpelse. Vi hjælper bl.a. virksomheder, boligforeninger og kommuner med snerydning og andre former for glatførebekæmpelse, der skaber større tryghed og sikkerhed.

Vi har en moderne maskinpark og dygtige medarbejdere. Derfor kan vi garantere effektiv snerydning til både erhverv og det offentlige, der skaber de bedste forhold uanset de vejrmæssige betingelser. Vi baner så at sige vej, så andre kan holde sig i gang.

Hos Gunnar Nielsen A/S kan du se frem til professionel vinterbekæmpelse med effektive resultater. Vi har mange års erfaring i branchen, og hver eneste vinter hjælper vi til ved opgaver rundt omkring i landet.  

Vi har hovedkontor i Aalborg, men tilbyder snerydning til erhverv og det offentlige i hele Danmark – ikke kun Nordjylland. Vores fleksibilitet og geografiske dækning er nogle af de mange fordele, man vil opleve ved et samarbejde med os: 

 • Mange års erfaring med glatførebekæmpelse 
 • Udførelse af små og store opgaver 
 • Dygtige og fleksible medarbejdere 
 • Moderne maskinpark og udstyr til snerydning 
 • Professionel rådgivning og service 

Uanset om en virksomhed, en boligforening eller en kommune har brug for vores hjælp til snerydning og anden glatførebekæmpelse, så leverer vi de ønskede resultater. For os er det nemlig vigtigt, at vores arbejde skaber sikkerhed og et solidt grundlag – helt bogstaveligt. 

Få et tilbud på dit projekt

Vil du gerne høre mere om entreprenørfirmaet Gunnar Nielsen A/S, og hvordan vi kan hjælpe dig med professionel vognmandskørsel? Så er du meget velkommen til at kontakte vores projektleder på området.  

Vi fortæller gerne mere om vores erfaring med vognmandskørsel og projekter i stil med dit. Og ønsker du et uforpligtende tilbud, f.eks. på krankørsel eller flytning af jord, grus eller beton, er det naturligvis muligt. 

Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.