Naturgenopretning og naturpleje

Naturen er en vigtig del af vores hverdag. Derfor er det også essentielt, at der skabes gode og bæredygtige forudsætninger for, at den kan blomstre og bidrage optimalt. Dertil er naturgenopretning og naturpleje vigtige indsatser.

Gunnar Nielsen A/S er en entreprenørvirksomhed med dygtige medarbejdere og mange års erfaring. Vi er specialister i en lang række entreprenøropgaver, der understøtter projekter med fokus på naturgenopretning og naturpleje.

Hvad end der skal skabes plads til nye vådområder og regnvandsbassiner, eller åer skal omlægges, har vi kompetencerne til at løse opgaven. Med mange afsluttede projekter bag os, hvor vi har hjulpet det offentlige og private aktører, ved vi nemlig, hvad der skal til for at skabe et godt samarbejde og professionelle løsninger.  

Eksempler på opgaver vi udfører:

  • Etablering og omlægning af søer, vandløb og vådområder
  • Etablering af regnvandsbassiner
  • Oprensning af søer, vandløb og vådområder
  • Åbning af rørlagte vandløb
  • Oprensning og genoprettelse af grøfter
  • Udlægning af sten, grus m.m.
  •  
… og meget mere. Har du spørgsmål til naturgenopretning og naturpleje, eller ønsker du et tilbud om fast service, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er et godt, professionelt valg

Projekter inden for naturgenoprettelse og naturpleje kræver dygtige samarbejdspartnere med stor erfaring og ekspertise. Med en moderne maskinpark og ny teknologi er der desuden garanti for flotte, effektive og bæredygtige resultater. Og alt dette følger med, når Gunnar Nielsen A/S vælges som samarbejdspartner.

Hos Gunnar Nielsen A/S har vi dygtige medarbejdere, der er specialister på hvert deres område. Vi er derfor et professionelt valg, når der er brug for løsninger, som skaber gode forudsætninger for naturen.

Uanset om du står over for en mindre opgave eller et omfattende projekt inden for naturgenopretning og naturpleje, kan vi hjælpe. Vores mange års erfaring med både det offentlige og private virksomheder sikrer nemlig et godt samarbejde og effektive løsninger.

Få et tilbud på dit projekt

Vil du gerne vide mere om Gunnar Nielsen A/S, og hvordan vi kan hjælpe med byggemodning i forbindelse med jeres byggeprojekt? Så er du velkommen til at kontakte vores projektleder på området 

Vi fortæller gerne mere om vores erfaring og kompetencer på området eller tidligere opgaver i stil med jeres. Kontakt os for at høre mere eller for at få et tilbud på byggemodning.

Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.