Professionel snerydning
til erhverv og det offentlige

Effektiv snerydning og glatførebekæmpelse

Når vintervejret spidser til, er effektiv snerydning og glatførebekæmpelse vigtigt for at kunne holde samfundet kørende. Men det er ikke en opgave for hvem som helst. 

Gunnar Nielsen A/S er et entreprenørfirma, der også er specialister i vinterbekæmpelse. Vi hjælper bl.a. virksomheder, boligforeninger og kommuner med snerydning og andre former for glatførebekæmpelse, der skaber større tryghed og sikkerhed. 

Vi har en moderne maskinpark og dygtige medarbejdere. Derfor kan vi garantere effektiv snerydning til både erhverv og det offentlige, der skaber de bedste forhold uanset de vejrmæssige betingelser. Vi baner så at sige vej, så andre kan holde sig i gang. 

Eksempler på opgaver vi udfører:

  • Snerydning 
  • Saltning 
  • Glatførebekæmpelse  
… og meget mere. Har du spørgsmål til kloakarbejde, eller ønsker du et tilbud om fast service, er du velkommen til at kontakte os.

Snerydning til erhverv er vores speciale

Hos Gunnar Nielsen A/S kan du se frem til professionel vinterbekæmpelse med effektive resultater. Vi har mange års erfaring i branchen, og hver eneste vinter hjælper vi til ved opgaver rundt omkring i landet.  

Vi har hovedkontor i Aalborg, men tilbyder snerydning til erhverv og det offentlige i hele Danmarkikke kun i Nordjylland. Vores fleksibilitet og geografiske dækning er nogle af de mange fordele, man vil opleve ved et samarbejde med os: 

  • Mange års erfaring med glatførebekæmpelse 
  • Udførelse af små og store opgaver 
  • Dygtige og fleksible medarbejdere 
  • Moderne maskinpark og udstyr til snerydning 
  • Professionel rådgivning og service 


Uanset om en virksomhed, en boligforening eller en kommune har brug for vores hjælp til snerydning og anden glatførebekæmpelse, så leverer vi de ønskede resultat
er. For os er det nemlig vigtigt, at vores arbejde skaber sikkerhed og et solidt grundlag – helt bogstaveligt. 

Få et tilbud på snerydning

Vil du vide mere om Gunnar Nielsen A/S og vores erfaring med snerydning til erhverv eller andre opgaver inden for vinterbekæmpelse? Så kontakt vores projektleder på området og hør mere.  

Vi fortæller gerne, hvordan vi kan imødekomme dine ønsker, hvad end der skal glatførebekæmpes hos en virksomhed, omkring en boligforenings afdelinger eller i større dele af en kommune. Det vigtigste for os er, at du får en god og dækkende løsning. Og du kan naturligvis også få et tilbud med en god pris på snerydning. 

Kontakt

Projektleder: Michael
Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.