Kapelvej, 9400 Nørresundby

Projektets beskrivelse

Projektet på Kapelvej, er et fællesprojekt med Aalborg forsyning, med henholdsvis kloak, vand, gas og fjernvarme. Gunnar Nielsen A/S har ansvaret for separatkloakering, samt gravearbejde til nye gas- og vandrør.

Baggrunden for projektet

Aflastning af rensningsanlægget fra et rørsystem, til separatkloakering af henholdsvis regn- og spildevand. 

Valget af Gunnar Nielsen A/S 

Projektet har været udbudt i en licitationsrunde, hvor Gunnar Nielsen A/S vandt projektet på baggrund af synergien mellem kvalitet/pris, samt kravene der stilles til kloakeringsarbejde. De generelle udfordringer ved at udføre kloakarbejde er kravene til certificering, sikkerhedsgodkendelser og ikke mindst medarbejderkvalifikationer. Yderligere skal der tages hensyn til ledninger og rør fra tredjepart som eksempelvis el, gas, fjernvarmerør, fibernet osv. Gunnar Nielsen har stor professionalisme fra tidligere projekter, og det er en medvirkende faktor til at vi kommer succesfuldt i mål på projektet.
Klik her for at se mere om Kloak og Forsyningsarbejde.

"En af de store udfordringer ved dette projekt, er at der er meget lidt plads at arbejde på. Med et stærkt hold, skal vi nok komme i mål med projektet".
Tonni
Formand

Fakta om projektet

  • Entreprisesum: 10 mio. DKK 
  • Byggeperiode: Marts 2020 – April 2021 
  • Bygherre:  Aalborg Forsyning
  • Projektomfang: Separatkloakering med 2576 m anlagt ledning
  • 10+ forskellige maskintyper

Andre projekter

Affaldssystemer, Aalborg

Projektets beskrivelse Hos Gunnar Nielsen A/S er vi ved at installere affaldssystemer for Aalborg Renovation. Der skal i alt installeres mere end 800 affaldscontainere.  Fordelen

Læs Mere »

Vedbæk, 9210 Aalborg

“Det specielle ved det her projekter at vi har tre ledninger, en til vejafledning, en til spildevand og en til regnvand” Projektets beskrivelse Generel note:

Læs Mere »