Råt&Godt, 9000 Aalborg

Projektets beskrivelse

I Gunnar Nielsen A/S tager vi et stort socialt ansvar og med denne donation til Råt & Godt ønsker vi at anerkende det store arbejde Råt & Godts stifter og leder Christian Helweg og hans stab dagligt yder til unge, der har brug for støtte og opbakning. Christian Helwegs ønske var – med baggrund i stedets sparsomme økonomiske formåen – at få bidrag og hjælp til at forskønne kundeoplevelsen med en velanlagt vej og et fungerende parkeringsareal.

Gunnar Nielsens bidrag til Råt og Godt var materialer til og reetablering af grusvej og parkeringsområde, så stedets mange kunder får en god helhedsoplevelse. Til opgaven blev der doneret 7 træk grus leveret med vores egne lastbiler, samt maskinfører til udlægning af grus og finish af vej og parkering.

Tak til Christian Helweg samt Råt & Godt for samarbejdet – og stort tillykke med de forbedrede kundeforhold.

"Råt & Godt giver unge mennesker en ny chance; det er en hjertesag, vi kan identificere os med".
Cristian
HR

Fakta vedr. projektet

  • Entreprisesum: Donation fra Gunnar Nielsen 
  • Byggeperiode: Maj 2020 
  • Opgavetype: Udbedring af grusvej

Andre projekter

Affaldssystemer, Aalborg

Projektets beskrivelse Hos Gunnar Nielsen A/S er vi ved at installere affaldssystemer for Aalborg Renovation. Der skal i alt installeres mere end 800 affaldscontainere.  Fordelen

Læs Mere »

Vedbæk, 9210 Aalborg

“Det specielle ved det her projekter at vi har tre ledninger, en til vejafledning, en til spildevand og en til regnvand” Projektets beskrivelse Generel note:

Læs Mere »

Kapelvej, 9400 Nørresundby

Projektets beskrivelse Projektet på Kapelvej, er et fællesprojekt med Aalborg forsyning, med henholdsvis kloak, vand, gas og fjernvarme. Gunnar Nielsen A/S har ansvaret for separatkloakering,

Læs Mere »