Samfundsansvar

Vi tager samfundsansvar

Hos Gunnar Nielsen A/S støtter vi og udfører en række sociale og miljømæssige projekter. Vi har i mange år støttet sociale tiltag i lokalområdet, og i de seneste år har vi arbejdet på at forbedre vores indsats på bæredygtighedsområdet. Når vi arbejder med bæredygtighed, gør vi det med FN’s Verdensmål som ramme. Ud af de 17 Verdensmål har vi udvalgt 7 mål som vi arbejder aktivt med i vores hverdag. Med princippet ”Fra Verdensmål til Hverdagsmål” tager vi de brede og globale Verdensmål og gør bæredygtighedsindsatsen håndgribelig og lokal – det er sådan vi bedst når i mål.

Socialt ansvar

Hos Gunnar Nielsen A/S er vi bevidste om vores samfundsansvar, og vi bakker op om sociale tiltag og vores lokalsamfund. Som en del af vores lokale engagement har vi blandt andet anlagt parkeringsplads og indkørsel hos den socialøkonomiske virksomhed Råt&Godt i Aalborg, ligesom vi ad flere omgange har støttet Julemærkehjemmet i Hobro ved blandt andet at anlægge en legeplads. Vi støtter vores lokale sportsforeninger, og vi udlåner altid gerne materialer og udstyr til lokale arrangementer.

Vi engagerer os i vores medarbejdere, og vi respekterer deres basale rettigheder, som for eksempel retten til frit foreningsvalg og retten til religionsfrihed. Vores ansatte kommer med forskellige baggrunde, og det ser vi som en styrke – alle er velkomne hos os, uanset køn, alder og etnicitet. Vores medarbejderes velbefindende er meget vigtigt for os. Vi stiller skarpt på sikkerheden på de mange arbejds- og byggepladser, ligesom vi går vi op i vores medarbejderes sundhed. Vi sikrer et sundt miljø blandt andet ved at have nul tolerance overfor alkohol og euforiserende stoffer, og ved at alle medarbejdere har adgang til en sundhedsordning og til misbrugsrådgivning.   

Vi er bevidste om, at byggebranchens fremtid er under pres, og det imødekommer vi, ved at 10% af vores ansatte er lærlinge. Vi har stort fokus på vores medarbejderes efteruddannelse. Blandt andet stræber vi efter at benytte branchens lavsæsoner til at tilbyde forskellige kurser og uddannelser, så medarbejderne er bedre rustet, når travlheden melder sig igen. Udover uddannelse af vores egne medarbejdere støtter vi også tiltag, der hjælper andre i job. Vi engagerer os i sociale projekter, der hjælper socialt udsatte medborgere og borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job. Derudover tilbyder vi også arbejdsprøvning og virksomhedspraktik samtidig med, at vi er en del af Aalborg Alliancen.

Vi spiller altid med åbne kort – gennemsigtighed er vigtigt for os!

Miljøansvar

Hos Gunnar Nielsen A/S bestræber vi os på at udvikle vores virksomhed i en grønnere retning. Entreprenørbranchen er en af de tungeste på energiområdet, og derfor ser vi det som en vigtig opgave at gøre vores for at passe på miljøet. Vi er løbende i dialog med andre entreprenører om, hvordan vi sætter større fokus på bæredygtighed, og vi vil gerne være med til at udfordre og skubbe branchen i en grønnere retning.

Vi er meget opmærksomme på vores køreadfærd og brændstofforbrug, og vi har derfor en klar politik om, at vores køretøjer ikke holder i tomgang. 10% vores maskiner kører desuden på biodiesel, og vi sørger for at vedligeholde vores maskiner og bruge dem, så længe vi overhovedet kan.

Genbrug er også centralt i vores tilgang til materialer. Vi sorterer alt, vi bryder ned, og genanvender så meget, som bygherre tillader, herunder beton og asfalt. Ved vores hovedsæde i Aars har vi i mange år haft egen genbrugsplads, som vi og vores samarbejdspartnere bruger flittigt.  På hovedkontoret går vi desuden meget op i at undgå madspild – for de små ting tæller også i det store regnskab.

Gunnar Nielsen A/S fornyer og forbedrer den allerede-eksisterende struktur omkring drikkevand og spildevand. To tredjedele af vores projekter drejer sig om at sikre rene regnvandsbassiner, og i den forbindelse renser vi søer for sedimenter. Vi udfører samtidig opgaver, som forbedrer infrastrukturen. Vi vil naturligvis til enhver tid følge de gældende bestemmelser for brugen af farlige kemikalier.

Få et tilbud på dit projekt

Står du overfor et projekt? Om det så er renovering eller nybyggeri så kan du altid kontakte os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.